Notícies

El Somiatruites comença l’any 2020 amb bones notícies: per primera vegada l’Hotel del Somiatruites, projectat per l’arquitecte Xavier Andrés, entra a la Guia Michelin.

La prestigiosa guia vermella parla d’un hotel “molt original” que “uneix el disseny i la funcionalitat amb una clara vocació sostenible”. En aquest sentit, la guia destaca que “aquí tot està estudiat, per això a la coberta hi tenen un hort que funciona com aïllament i abasteix de verdures”.

El restaurant igualadí revalida el Bib Gourmand a la Guia Michelin 2020, on hi és present des de 2017

De la mateixa manera, el restaurant igualadí revalida la fita dels darrers anys i es manté a la Guia Michelin d’Espanya i Portugal amb el Bib Gourmand –que ostenta des de 2017– una menció que reconeix aquells establiments que ofereixen una cuina d’alta qualitat a preus assequibles. Sobre el restaurant, la guia explica que “descobreix la personalitat del jove xef David Andrés i del seu germà Xavier, implicats en la transformació d’una antiga fàbrica adobera ubicada al costat del Museu de la Pell d’Igualada”. En relació a la cuina, apunta “ofereixen una cuina actual i divertida, de base tradicional però amb gustos molt marcats”.

El Somiatruites, amb els germans Xavier i David Andrés al capdavant, es manté com l’únic restaurant i també l’únic l’hotel anoienc a la Guia Michelin.