El restaurant

Durant el Rec.0 oferim un menú especial format per quatre entrants, quatre plats principals i tres postres, amb alguns dels nostres plats estrella. El trobareu als migdies i els vespres durant el Rec.0, del 10 al 13 de maig. A més a més, als matins i a les tardes també oferirem entrepans freds i calents, begudes i dolços.

Cada setmana presentem un menú de migdia nou, format per cinc entrants, cinc plats i tres postres per un preu de 18 euros. Per a nosaltres, el producte és l'element més important del plat, per això ens basem amb productes de qualitat i proximitat.

Una proposta gastronòmica d’alta qualitat apte per a totes les butxaques i dissenyada per xef David Andrés. Hi trobareu tapes per compartir, entrants, arrossos, carn, peix, hamburgueses, ous i postres, entre d’altres.

Sopars d'empresa, celebracions, reunions, aniversaris, trobades... Preparem menús tancats per a grups, ens adaptem a les vostres necessitats i us fem propostes d'àpats.

Disposem de dos espais preparats per a reunions o celebracions equipats amb tot el necessari. Tenen capacitat per unes 100 persones.

Des de fa més de cinc segles que en l'actual carretera de les Malloles, a mig camí entre Igualada i Prats de Rei, hi trobem el Mas de Pedrafita. Un mas en un entorn natural privilegiat, entre feixes de camps oberts a la vall de Rubió i amb vistes a tots els Pirineus.

Més articles...