Notícies

El xef igualadí David Andrés presenta a Igualada el seu primer llibre “De l’alta cuina a casa” de Columna edicions. La presentació tindrà lloc el proper dijous dia 19 d’abril a les 19h al restaurant Somiatruites (carrer del sol, 19) i serà conduïda pel periodista de Ràdio Igualada Xavier Dàvila.

 

A “De l’alta cuina a casa”, el jove cap de cuina del restaurant ABaC de Barcelona i xef del Somiatruites, proposa seixanta receptes ordenades per les temporades de l’any, que combinen productes de la terra amb la cuina d’avantguarda. Cuina fàcil, de temporada, per fer a casa. No hi podien faltar les aportacions dels seus grans mestres, així el llibre inclou, a més, menús dels millors xefs: Andoni Luis Aduriz, Xavier Pellicer, Jordi Cruz, Joan Roca i Jean Louis Neichel. Així mateix, Andoni Luis Aduriz signa el pròleg, un relat emotiu que posa l’èmfasi en la part més humana de David Andrés.

Després de la presentació, el xef David Andrés signarà llibres al restaurant i, paral·lelament, els assistents podran gaudir d’un pica-pica i una copa de cava.

Per Sant Jordi, signatura de llibres a la plaça de Cal Font

El dilluns dia 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, el xef David Andrés serà a Igualada signant exemplars del seu llibre “De l’alta cuina a casa”. El podreu trobar a partir de les 18.00h a la plaça de Cal Font.