Notícies

El Somiatruites, un dels 100 millors restaurants de Catalunya. El Somiatruites d’Igualada fa possible que l’Anoia tingui presència a la tria dels millors restaurants de Catalunya. I és que el restaurant igualadí apareix a la “Guia dels millors 100 restaurants de Catalunya”, editada per Espurna Nec&otium i elaborada amb la col·laboració dels professionals de la secció gastronòmica de La Vanguardia i la revista Cuina.

El Somiatruites comparteix aquestes pàgines amb alguns dels restaurants més prestigiosos del país, com l’ABaC de Jordi Cruz, el Sant Pau de Carme Ruscalleda, Can Jubany del xef Nandu Jubany, el Celler de Can Roca dels germans Roca, o els restaurants Compartir i Disfrutar de Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, entre molts d’altres establiments que es poden trobar en aquest llibre.

La guia es refereix al Somiatruites com “el somni d’un jove equip convertit en realitat: posar a l’abast de tothom alta cuina elaborada amb excel·lents matèries primeres en un espai innovador”. Del xef, David Andrés, apunten que “combina els millors productes de la terra amb tècniques avantguardistes per aconseguir el millor resultat: plats exquisits, aptes per a totes les butxaques”. Així mateix, la guia posa l’èmfasi en el local: una antiga adoberia reformada per l’arquitecte Xavier Andrés que crea un espai “innovador” i “únic”.