Notícies

El xef del restaurant Somiatruites, David Andrés, ha participat aquest cap de setmana a la festa Alícia’t sobre cuina saludable i de proximitat, organitzada per la Fundació Catalunya-La Pedrera i la Diputació de Barcelona.

El xef igualadí ha participat a la jornada de dissabte fent una demostració de tres plats de cuina saludable i de proximitat, preparant la ‘Ceba farcida d’Igualada’, la ‘Sopa de pa i all amb cigronet de l’Alta Anoia’ i el ‘Rissoto carbonara’, una demostració que ha tingut molt èxit entre el públic i que pretenia posar l’accent en l’essència de la festa Alícia’t: receptes molt nostrades i tradicionals, elaborades amb productes de la terra, però amb el toc creatiu i innovador que hi afegeix el xef David Andrés.

A més de la demostració gastronòmica, Andrés ha fet una ponència sobre com ha portat l’alta gastronomia al barri del Rec d’Igualada, amb el seu restaurant, el Somiatruites, a un preu assequible; un somni ja fet realitat pel xef i el seu germà, l’arquitecte Xavi Andrés.

La festa Alícia’t

La festa gastronòmica Alícia’t ha tingut lloc els dies 29 i 30 d’abril a Món Sant Benet, oferint més de 150 activitats relacionades amb la millora de la salut de les persones a través de l’alimentació. Tastos, exposicions i un gran mercat han convertit Món Sant Benet en l’epicentre dels productes agroalimentaris més singulars de les comarques de Barcelona.