Notícies

Aquest divendres dia 21 d’abril el xef David Andrés va ser guardonat amb un dels Premis Continuarà de Cultura 2017 que atorga RTVE Catalunya, un reconeixement a professionals que han destacat en els seus àmbits durant aquest any. 

L’entrega ha estat a l'Hotel Casa Fuster de Barcelona on s’han reunit centenars de persones de l'àmbit cultural.

El xef igualadí David Andrés ha rebut aquest guardó “per la feina, valentia i actitud per emprendre gaudint amb el que fa”. Quan ha recollit el premi, Andrés ha volgut donar les gràcies per aquest reconeixement a la feina d’un cuiner, i considera “un honor i un plaer” recollir aquest guardó pel treball dels dos equips dels que forma part: el Somiatruites d’Igualada i l’Àbac de Barcelona.

L’acte, conduit per la periodista de TVE Montse Elias, ha reconegut un total de 12 personalitats i institucions de l’àmbit de la cultura, tan a nivell nacional com internacional. L’actor Richard Gere ha estat un dels guardonats per la seva contribució extraordinària a la cinematografia mundial, amb títols tan coneguts com “American Gigolo”, “Oficial y Caballero” i “Pretty Woman”. L'actor nord-americà ha dit que és una meravella estar en una ciutat tan bonica com Barcelona i sobretot en la festa del llibre i la rosa, la festa més maca de l’any.

Entre els premiats hi ha també la cantant Andrea Motis; la pel·lícula ‘Estiu 1993’, amb la seva directora Carla Simón; l’escriptora Dolores Redondo; el director de l’obra ‘La treva’, Julio Manrique; el Gran Teatre del Liceu, per ser una de les institucions culturals més prestigioses de Catalunya; Los Manolos, creadors de la banda sonora de Barcelona ’92; Joaquín i Álvaro Palau, creadors de la nova editorial Arpa Editores; l’escriptor Marc Moreno i, finalment, s’ha guardonat el Jazz Club Café Vienés de l'Hotel Casa Fuster per la seva aposta cultural.