Notícies

El xef David Andrés, propietari i xef del restaurant Somiatruites d’Igualada i cap de cuina del restaurant ABaC , és reconegut per la revista Forbes com un dels joves més influents d’Europa. Concretament, Andrés encapçala la categoria d’arts, on s’hi engloba la cuina, convertint-se així en un dels 10 candidats estrella; un dels 10 joves que “canviaran Europa durant els propers 50 anys” tal com apunta Randall Lane, editor de Forbes.

Forbes ha fet pública avui la llista dels 30 joves de menys de 30 anys més influents d’Europa en 10 categories (entreteniment, finances, indústria, mitjans de comunicació, tecnologia, dret i ciències polítiques, retail, ciències i salut, emprenedors i arts). Aquesta llista aglutina els 300 joves amb més projecció en diferents camps i selecciona, de cada una de les categories, un candidat estrella, els anomenats the standouts.

Andrés ha estat seleccionat per tirar endavant el seu projecte personal, el restaurant Somiatruites d’Igualada; pel seu paper com a cap de cuina al restaurant ABaC, amb dues estrelles Michelin; i per haver estat entre els tres Millors Xefs Joves del Món, després de proclamar-se durant dos anys consecutius Millor Xef Jove del sud d’Europa en el prestigiós concurs San Pellegrino Young Chef.

El jurat de la categoria d’arts estava format per Jeremy Till de la University of the Arts London, pel xef Heinz Beck, del restaurant La Pergola de Roma, amb tres estrelles Michelin, i pel fotògraf italià, Oliviero Toscani.

En el marc d’aquest reconeixement, David Andrés ha estat homenatjat aquesta tarda –juntament amb els candidats estrella de les 9 categories restants–, en un acte celebrat al restaurant Gilgamesh, situat al Camden Market de Londres.

La revista Forbes
Forbes és una revista especialitzada en el món dels negocis i les finances fundada l’any 1917 a Estats Units. Cada any publica llistes que desperten gran interès en l’àmbit dels negocis, com Forbes 500 (la llista de la gent més rica d’Estats Units), Les persones més riques del món o Les persones més poderoses del món.