Notícies

En total son dotze els cuiners seleccionats per a l’elaboració del sopar de la gala, que comptarà amb l’assistència de més de 700 persones

Els coordinadors gastronòmics de l'esdeveniment seran els xefs Jordi Cruz, els germans Javier i Sergio Torres i Paolo Casagrande

El xef igualadí David Andrés ha estat seleccionat a l’equip de dotze cuiners encarregats de l’elaboració del sopar de la Gala Michelin Espanya 2024, que donarà a conèixer les noves estrelles Michelin de l’Estat.

Els encarregats de capitanejar l’equip i organitzar el menú de la gala seran els reconeguts xefs Jordi Cruz del restaurant Àbac, Sergio i Javier Torres de Cocina Hermanos Torres i Paolo Casagrande del restaurant Lasarte. Als fogons, més enllà del xef dels restaurants Vía Veneto i Somiatruites, David Andrés, també els acompanyaran Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas del restaurant Disfrutar; Raül Balam del Moments; Albert Adrià de l’Enigma; Albert Raurich de Dos Palillos; i Hideki Matsushi del restaurant Koy Shunka. En total, dotze cuiners que junts sumen 13 estrelles Michelin.

Segons va afirmar Mónica Rius, directora de comunicació de Michelin Espanya i Portugal, en l’acte de presentació de la gala, els xefs han estat seleccionats seguint una sèrie de criteris amb la intenció de representar de la forma més variada possible la diversitat gastronòmica que es pot trobar a la capital catalana.

Enguany, la gala Michelin serà presentada per l’humorista Andreu Buenafuente, tindrà lloc el pròxim 28 de novembre a partir de les 19h al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), i es podrà seguir en streaming a partir de les 18:30h a través dels canals oficials de la Guia Michelin.