Català

Notícies

Aquest any estem vivint una situació extraordinària per la crisi sanitària de la Covid-19. El sector de la restauració i l’hostaleria està sent un dels més afectats per la pandèmia, però des del Somiatruites no hem volgut quedar-nos de braços plegats. És per això que us volem explicar la nostra proposta perquè es pugui mantenir, malgrat les circumstàncies, un dels esdeveniments que més cohesiona i uneix els equips al llarg de l’any: el sopar d’empresa de Nadal. 

Des del Somiatruites hem reinventat i batejat aquest sopar especial com a Sopar d’empresa en sabatilles. Un sopar diferent i a domicili que, per mantenir l’esperit de diversió, inclou un joc que cadascú podrà fer a casa seva, amb premis per repartir entre els comensals. Com funciona el Sopar d’empresa en sabatilles? El dia i hora acordats, des del Somiatruites farem arribar el sopar personalitzat a la seu de l’empresa, perquè cadascú s’ho pugui endur a casa, i ja enllestit perquè no calgui cuinar res. Això sí, caldrà emplatar els diferents productes de la manera més creativa possible, penjar una foto del plat a les xarxes socials i competir amb els companys de feina per veure qui ha aconseguit la millor presentació! La proposta guanyadora s’emportarà una experiència Somiatruites, en funció de la mida de l’empresa:

  • Fins a 10 membres: un menú al Somiatruites
  • Més de 10 membres: un menú per a dues persones al Somiatruites
  • Més de 20 membres: un sopar gourmet per a dues persones
  • Més de 30 membres: una nit d’hotel per a dues persones

Descarrega't el pdf amb tota la informació sobre el sopar d'empresa en sabatilles (opcions, preus...)

Al marge de la proposta que us fem, des del Somiatruites adaptem menús i característiques a les vostres necessitats i preferències. Truqueu-nos i us ajudarem a personalitzar el vostre sopar d’empresa per aquestes festes. Poseu-vos en contacte amb nosaltres al 93 803 66 26 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..