Esdeveniments i casaments

Des de fa més de cinc segles que en l'actual carretera de les Malloles, a mig camí entre Igualada i Prats de Rei, hi trobem el Mas de Pedrafita. Un mas en un entorn natural privilegiat, entre feixes de camps oberts a la vall de Rubió i amb vistes a tots els Pirineus.

En els últims anys s'ha rehabilitat amb una arquitectura que combina la imatge moderna de les noves parts en harmonia i respecte amb les pedres velles. Amb 1.200m2 de superfície, el Mas de Pedrafita compta amb un restaurant de nova planta, un espai de bar en un vell cobert, una carpa exterior i un entorn excepcional capaç d'albergar qualsevol dels vostres somnis i esdeveniments que pugueu imaginar: casaments, sopars privats, comunions, reunions d'empresa, concerts...

Us voleu casar amb nosaltres? 

Sabem que un casament és un dels esdeveniments més especials, és per això que l'equip del Somiatruites, amb els germans Xavier i David Andrés al capdavant, cuida cada detall en l'organització de l'esdeveniment. L'equip del Somiatruites, s'encarrega de tot, perquè els nuvis tan sols s'hagin de preocupar de gaudir del seu dia.

La proposta gastronòmica dels casaments i esdeveniments és ideada pel prestigiós xef David Andrés, xef del restaurant amb una Estrella Michelin Via Veneto de Barcelona, que s'ocupa de crear un menú a mida per a cada ocasió. Un àpat perfecte per acompanyar un dia màgic.

Per més informació us podeu posar en contacte amb el nostre equip:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
93 803 66 26