L’hotel del Somiatruites ofereix descomptes per promocionar el turisme de proximitat

L’hotel del Somiatruites ofereix descomptes per promocionar el turisme de proximitat

El restaurant i hotel Somiatruites han reobert les seves portes després dels mesos de confinament. Per tal d’incentivar el turisme a la nostra comarca, el Somiatruites ha llançat una promoció especial que ofereix un 50% de descompte en estades a l’hotel.

L’oferta consisteix en que qualsevol habitant de l’Anoia pugui convidar algú de fora a venir i a allotjar-se al Somiatruites amb un 50% de descompte. Aquest mateix descompte també s’aplicarà als mateixos habitants de l’Anoia que vulguin gaudir d’una nit especial a l’hotel. La promoció serà vàlida fins la primera setmana de juliol, segons disponibilitat.

L’objectiu de la promoció és promoure el turisme de proximitat i donar a conèixer Igualada i la comarca de l’Anoia, una zona amb un patrimoni cultural molt ric, plena de paratges naturals de gran bellesa i amb una gran oferta gastronòmica i d’enoturisme.

Per poder beneficiar-se de l’oferta cal posar-se en contacte amb l’hotel del Somiatruites a través del correu electrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o trucant al telèfon 938 03 66 26.